Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, το κόστος είναι 5 ευρώ και ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της ΕΛΤΑ Courier και ζητήσετε χρέωση παραλήπτη. Tο ποσό των 5 ευρώ θα αφαιρεθεί από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής. Σε περίπτωση που επιστρέψετε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία, η χρέωση και η ευθύνη είναι δική σας.
 
Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.
Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό Πειραιώς δεν θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης.
Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζά σας.
Η αποστολή του προσωπικού σας αριθμού/λογαριασμού iban αποστέλλεται σε εμάς με ένα email συνοδευόμενο από τον αριθμό του κωδικού της παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής ή αλλαγής του.

European Union – Εκτός Ελλάδος

Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις λεπτομέρειες.

***Προϊόντα Cyber Offer
Στα προϊόντα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων.